Virtą kalakutieną susmulkinau peiliu, apkepinau keptuvėje kartu su trupučiu svogūno ir česnako.
Pievagrybius supjausčiau ir apkepinau su trupučiu česnako.
Įdėjau mėgstamų prieskonių. Kalakutieną sudėjau į kepimo formą ant folijos padarydama kauburėlį.
Ant kalakutienos sudėjau apkepintus pievagrybius.
Norėdamos padaryti didesnį įspūdį svečiams ar namiškiams"Ugnikalnio" viršūnę prieš patiekiant į stalą puoškite degančia žvakute. Aš deja to padaryti nespėjau, nes skanėstas kaip mat dingo nuo stalo, tai vos spėjau foto padaryti:)
Prie šio patiekalo labai tiko pačios gaminti pagardai su cukinija, taip pat marinuoti agurkėliai.Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą